Sherpa
   gezonde zorg voor kind en volwassene
 
 
 
  praktijk
  visie
voor wie
door wie
 
  voor kinderen
voor volwassenen cursussen

Aanbod voor kinderen

Als verpleegkundige bied ik verschillende mogelijkheden die herstel en balans proberen te brengen in de kinderlijke ontwikkeling.

Opvoedingsgesprekken met ouders, inbakeren, babymassage, kindermassage en de uitwendige therapie zorgen er voor dat uw kind meer in evenwicht komt in zijn lichamelijke en psychische huis. Mijn affiniteit ligt bij de essentie van natuurlijke producten en natuurlijke zorg.

Voor kinderen en hun ouders zijn leefzorgadviezen over de dagelijkse dingen en leefstyle zeer effectief te zijn.
Uit onderzoek blijkt het volgende zinvol: gezonde biologische voeding, het dragen van natuurlijke kledingstoffen (wollen en zijden kleertjes), aandachtsvolle aanrakingen, regelmaat en ritme in de dagstructuur, spelen in een prikkelvrije omgeving, veel slapen, wandelen in de natuur, veiligheid en emotionele stabiliteit náást het gebruik van natuurlijke gezondheidszorg. In beeld: evenwichtige zorg voor het fysieke en psychische huis in de opgroeifase van kinderen geeft een stabiel fundament voor het latere leven.


* Opvoedingsgesprekken met ouders
Meer info...

* Babymassage
Meer info...


* Kindermassage
Meer info...

* Inbakeren
Meer info...

* Uitwendige therapie
Dit betreft een verzamelnaam van verschillende zorgvormen met geneeskrachtige substanties die op de huid worden aangebracht met behulp van wikkeldoeken ( wikkels en kompressen), de handen ( ritmische inwrijvingen) en water ( therapeutische baden). .

Meer info...

Op de pagina Voor wie kun je lezen welke kinderen met welke klachten er baat bij gehad hebben.